Den Store Enneagram-test

 

Enneagrammet
Enneagrammet er et flere tusinde år gammelt system til klassifikation af personlighedstyper, eller med andre ord: ego'er. Der er 9 forskellige grundtyper af ego'er i Enneagrammet. Enneagrammet som værktøj er ekstremt præcist og kraftfuldt og har i de senere år fået en renæssance ikke mindst i erhvervslivet.

 

 

Enneagrammet og mig (Søren Lauritzen)
Jeg er ekspert i Enneagrammet og både underviser i det, holder foredrag om det og bruger det meget i mit daglige arbejde.

 

Hvis du bliver kunde hos mig, vil det være fantastisk, hvis du tager testen og på forhånd ved hvilken type ego, du har. Så kan jeg hjælpe dig endnu hurtigere. Ved du det ikke (og er det relevant), så hjælper jeg dig med at finde ud af det ved simpelt hen at stille dig nogle hurtige spørgsmål når vi ses eller taler i telefon.

 

 

Din Enneagram-type er IKKE hele dig!
Det er meget vigtigt at bemærke, at Enneagrammet ikke klassificerer mennesker som helhed, men kun en lille del af hvert menneske, nemlig deres ego-personlighed.

 

Egoet er en meget avanceret psykologisk mekanisme hvis formål er overlevelse. Dit ego hjælper dig med at overleve ved at have utallige forskellige typer forsvar samt ved at forudse og løse problemer. Men dit ego er stadig kun en mekanisme, en slags psykologisk maskine; det er ikke hele dig!

 

Hvis du - som mange mennesker gør - kommer til at identificere dig med dit ego, får du et langt dårligere liv end du behøver have ... du får et liv præget af frygt i stedet for glæde og kærlighed!

 

Så formålet med at putte dit ego i en af de ni kasser er, at lære dig noget om, hvordan du kan komme ud af kassen!

 

 

Enneagram-testen ... med videre
Lige nu er det eneste jeg kan tilbyde dig her på helhedscoach.dk en stor Enneagram-test, jeg har lavet, så du kan bestemme hvilken type dit ego er. Men det er også meget værd! I al ubeskedenhed regner jeg den for en af de bedste Enneagram-tests der findes på dansk. Når du har taget den test , vil du have en ganske god ide om hvilken Enneagramtype dit ego tilhører.

 

Hvis du har lyst til at tage min store Enneagram-test, så kan du downloade og/eller printe den her. Den er i PDF-format og beregnet til at du udskriver den og udfylder den.

 

Regn med at det tager mellem en halv og en hel time at udfylde testen.

 

Linket til testen er her: Den Store Enneagram-test

 

Download testen ved at højreklikke på linket og vælge 'Gem destination som ...'

 

Eller udskriv den direkte ved i stedet at vælge 'Udskriv destination', når du har højreklikket.

 

Eller venstreklik på den, vent til Adobe Reader har åbnet den, vælg så 'Filer' + 'Udskriv'.

 

Hvis du ikke allerede har Adobe Reader, kan du downloade og installere det via dette link: Få Adobe Reader

 

 

Enneagram-type beskrivelser er på vej!
Snart kommer bringer jeg på disse sider også nogle såkaldte Enneagram-type-beskrivelser, så du kan lære mere om hvilke konsekvenser det har for dig, at dit ego er af den type det er.

 

Indtil videre må jeg så henvise dig til andre websteder, hvis du vil læse mere om dit egos type. Læs f.eks. mere om Enneagram-typerne på http://netspirit.dk/new/?page=29. Men husk at tage Enneagram-testen FØR du læser om typerne!

 

Den vigtigste ting, jeg kan fortælle dig om alt dette er, at når du har fundet dit egos type, og lært hvordan den typisk fungerer, så kan du lade være med at reagere som du plejer, og derved frigøre dig fra de næsten maskinelle handlingsmønstre som dit ego får dig til at udføre.

 

God fornøjelse. Enneagrammet er fantastisk. En af de mange veje mod frihed venter på dig! 

 

 

 

 

------------------------------------------------------

[Til toppen af siden]

[Til forsiden]